Anunţuri imobiliare de închiriere şi vânzare
de la Telekom Romania Real Estate

Anunţuri imobiliare de închiriere şi anunţuri imobiliare de vânzare spaţii din portofoliul propriu, în toate oraşele principale din România. Pe Telekom Romania Real Estate găseşti anunţuri imobiliare pentru spaţii comerciale, birouri, spaţii de depozitare, spaţii tehnice, turistice, apartamente şi terenuri. Găseşte în anunţurile noastre spaţiul de care ai nevoie, în zona sau oraşul în care ai nevoie.

Cauta dupa

Te rugam sa selectezi un tip de serviciu.
Licitatii

Promotii

Articole recomandate

Articole recomandate

Bucuresti, printre cele mai atractive zece piete imobiliare din Europa

Cele mai interesante zece piete din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucuresti, Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles si Luxembourg, considera analistii de la BNP Paribas Real Estate, scrie Mediafax.

Detalii >
Articole recomandate

Seful celui mai mare site de anunturi imobiliare: In 2014 trecem pragul de doua mil. euro

Imobiliare.ro, liderul pietei portalurilor de anunturi imobiliare din Romania, a inregistrat in 2013 o crestere de 35% a cifrei de afaceri, depasind 1,5 mil. euro, a spus Adrian Erimescu, seful Imobiliare.ro. Erimescu a povestit pentru WALL-STREET.RO care sunt planurile de viitor ale site-ului de anunturi imobiliare si ce impact are asupra business-ului Imobiliare.ro publicitatea agresiva a site-urilor generaliste Tocmai.ro si Mercador.ro.

Detalii >
Articole recomandate

Investitorii imobiliari au pompat 215 mil. euro in subsidiarele din Romania: unde s-au dus banii

Investitorii imobiliari din Romania care au actionari straini au primit in primele noua luni aporturi de capital totalizand circa 215 milioane de euro, in crestere fata de perioada similara a anului trecut, cand subscrierile au totalizat aproximativ 200 milioane de euro, potrivit ONRC.

Detalii >